De charme van een gevlochten tuinscherm uit hazelaar

Omschrijving

Er gaat niets boven de natuurlijke schoonheid en duurzaamheid van een gevlochten tuinscherm v-uit hazelaar om uw tuin of terras een unieke uitstraling te geven. Met het vlechtscherm uit hazelaar kiest u voor een landelijke touch, perfect in harmonie met de natuur om u heen. Bij natuurhout.be uit Zele kunt u terecht voor een scherm uit dit mooie hout.

Ontdek het ambachtelijke karakter van ons gevlochten tuinscherm uit hazelaar

Vervaardigd uit robuuste hazelaartakken, bieden wij met trots onze gevlochten tuinscherm uit hazelaar aan. Vanwege de toenemende populariteit van deze landelijke omheiningen hebben wij deze schermen beschikbaar voor uw tuin of terras. Elke afsluiting uit hout van de hazelaar is handgemaakt en straalt een rustieke, natuurlijke charme uit. Ze zijn vergelijkbaar met ons kastanje vlechtscherm. De schermen kunnen stevig worden bevestigd aan kastanje palen of palen uit een ander materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in twee hoogtes:

  • 1.50 meter hoog
  • 1.80 meter hoog

En met een breedte van 1.80 meter zorgt elk vlechtscherm uit hazelaar voor voldoende privacy en bescherming.

Vraag een offerte aan voor uw ideale vlechtscherm uit hazelaar

Heeft het gevlochten tuinscherm uit hazelaar uw interesse gewekt? Wacht niet langer en vraag een offerte aan bij onze natuurhouthandel in Zele. Uiteraard hebben wij nog breed scala aan andere tuinproducten en diensten. Wij hebben bijvoorbeeld uit hazelaar een moestuinbak. Geef uw tuin de uitstraling die het verdient door gebruik te maken van materiaal uit hazelaar.

AFMETINGEN (hxb)
1.50m x 1.80m € 70,00
1.80m x 1.80m € 83,00
× Vragen?