Hazelaar Rasterwerk

Landelijke Afsluiting Uit Hazelaar Hout..Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Exclusief transport en montage.

Omschrijving

 

Wilt u een afsluiting met hout van de hazelaar kopen voor uw grond in Vlaanderen? Maak dan kennis met natuurhout.be. Ons bedrijf is gevestigd in Zele en ons ervaren team staat klaar om u te helpen, zodat u het hazelaarscherm kiest die past bij uw grond. De focus binnen ons bedrijf ligt op duurzaam kastanjehout. Maar naast dat aanbod, kunt u ook bij ons ook terecht voor een tuinomheining uit het hout van de hazelaar, voor uw grond.

Waarom kiezen voor een afsluiting met hout van de hazelaar?

Dit rasterwerk van hazelaar is een mooi en goedkoper alternatief voor het Franse kastanjehouten rasterwerk, perfect om de natuurlijke esthetiek van uw tuin te versterken en tegelijkertijd wat af te bakenen. Deze veelzijdige omheining vormt een schitterende permanente of tijdelijke barrière voor allerlei soorten tuingebruik. Het brengt een landelijke toets in je tuin en is perfect voor het omheinen van een moestuin, om dieren van gazons te houden, een afbakening van een zwembad/vijver of om een hok voor kippen te maken! Doordat de hazelaar gekapt en ontschorst wordt, kan het veel langer meegaan. De stam heeft meerdere scheuten, waardoor hij meer op een struik dan op een boom lijkt. Bij de kap neemt men de rechte en lange scheuten/stammen die stevig en duurzaam zijn. Al onze hazelaar producten zijn afkomstig uit Oekraïne.

Vraag hier uw offerte aan


Prijzen

HOOGTE MLATAFSTAND 7/9CM – 10M rolLATAFSTAND 3/5CM – 5M rol
0.60€ 52.00€ 39.00
0.90€ 64.00€ 47.00
1.00€ 88.00€ 55.00
1.20€ 100.00€ 61.00
1.50€ 116.00€ 73.00

 

 

Wat kunt u verwachten van een hazelaarscherm?

Als u zoekt naar een landelijke afsluiting met een natuurlijke uitstraling, dan is een afsluiting met hazelaarhout misschien wel iets voor u. Elk tuinhek is volledig gemaakt van hazelaar en samengebonden met stevige ijzerdraad. Om de afsluiting af te werken, worden er houten palen – zoals kastanje palen of eiken palen – aan de omheining bevestigd. U kan zelf kiezen of u de palen tussen de verschillende onderdelen plaatst of achter het geheel. Verder kiest u ook zelf of u de schermen horizontaal of verticaal plaatst. Dit milieuvriendelijke materiaal is bestand tegen slechte weersomstandigheden en is dus een duurzame toevoeging aan uw tuin. Elk hekwerk uit hazelaar is volledig met de hand gemaakt door bekwame vakmensen.

Hazelaar: de natuurlijke touch voor elke tuin

Hazelaar zijn eigen charme en brengt het een unieke touch aan uw tuin. Bent u specifiek op zoek naar een hekwerk uit hazelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment omvat enkele mooie tuinhekken van hazelaar maar ook andere producten die u helpen uw buitenruimte te transformeren. Een tuinomheining van hazelaar biedt een prachtige rustieke sfeer en past perfect in elke tuin, ongeacht de stijl of grootte. Een hazelaarscherm kan ook dienen als een natuurlijke en stijlvolle manier om privacy te creëren in uw buitenruimte. Dit scherm is niet alleen esthetisch aangenaam, maar ook functioneel en duurzaam. De robuuste bouw en het unieke ontwerp van onze hazelaarschermen zorgen ervoor dat ze jarenlang meegaan zonder hun schoonheid te verliezen.

Vraag uw offerte aan

Dus, of u nu uw tuin wilt verfraaien, privacy wilt toevoegen, of gewoonweg op zoek bent naar een natuurlijke afbakening, ons aanbod van producten gemaakt van hazelaarhout is zeker de moeite waard om te bekijken. Met de combinatie van duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht zijn onze hazelaarproducten de perfecte keuze voor iedereen die natuur en schoonheid wil integreren in hun buitenruimte. Als u overtuigd bent om een afsluiting met hazelaarhout te kopen, kunt u een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen over een afsluiting met hazelaarhout? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder om al uw vragen rond een tuinomheining uit hazelaar te beantwoorden.

 

Vraag hier uw offerte aan

 
× Vragen?