Moestuinbak uit hazelaar

Omschrijving

Een gevlochten moestuinbak uit hazelaar is niet zomaar een tuinproduct, maar een stijlvolle aanwinst voor elke tuinliefhebber. Deze natuurlijke en landelijke bakken, vervaardigd uit de fijne takken van hazelaarbomen, zijn een ware eyecatcher in uw buitenruimte en bieden een duurzame plek voor uw planten en kruiden. De plantenbakken hebben een stevige frame en extra dikke staanders, hierdoor staat de moestuinbak iets van de grond. Deze moestuinbakken uit hazelaar zijn compleet met worteldoek en een setje schroeven om de bak makkelijk te monteren.

 

De traditie en duurzaamheid van een gevlochten moestuinbak uit hazelaar

Hazelaar heeft van nature een rijke traditie in het tuinieren. Deze traditie combineert prachtig met de moderne wens naar duurzaamheid. Dit resulteert in een moestuinbak uit hazelaar. De gevlochten structuur van deze houten moestuinbak zorgt niet alleen voor een authentieke uitstraling maar biedt ook stevigheid en duurzaamheid voor jarenlang tuinplezier. Bovendien past de warme uitstraling van hazelaar perfect bij andere houten elementen in uw tuin, zoals houten tuinpoorten. Over poorten gesproken, heeft u al eens gedacht aan een tuinpoort uit hazelaar? Dit kan een mooie aanvulling zijn om het plaatje compleet te maken.

AFMETINGEN – b x l x h
1.20m x 1.20m x 0.60m € 73,50
1.20m x 0.60m x 0.60m € 63,00
0.90m x 0.90m x 0.50m € 55,00

Maak uw tuindroom waar

Klaar om uw tuin naar een hoger niveau te tillen met een prachtige gevlochten moestuinbak uit hazelaar? Wacht dan niet langer en vraag nu een offerte aan! Wij van natuurhout.be uit Zele staan klaar om u te voorzien van de beste kwaliteit producten en deskundig advies. Gun uzelf het beste en kies voor duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit in één.

× Vragen?