Tuinpoort uit hout van de hazelaar

Natuurlijke hazelaar poorten...Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Exclusief transport en montage.

Omschrijving

Een tuinpoort uit hazelaar biedt die unieke natuurlijke touch die u zoekt voor uw buitenruimte. Bij natuurhout.be zijn we gespecialiseerd in dergelijke tuinoplossingen. Gevestigd in Zele, bieden wij u tuinpoorten uit hazelaar aan die perfect integreren in elk tuindesign, of u nu een doorgang wenst naar een specifiek deel van uw tuin of een stijlvolle afsluiting voor uw kippenhok.

Een tuinpoort met hazelaar valt perfect te combineren

Onze tuinpoort uit hazelaar biedt een gelijkaardige esthetiek als de kastanjepoorten. Ze gaan dan ook naadloos samen met een hazelaar rasterwerk. Maar kunnen eveneens gecombineerd worden met een kastanjehouten rasterwerk. Elk van onze tuinpoorten uit hazelaar is uitgerust met twee solide kastanje poortpalen, aangevuld met kwalitatief hoogwaardig zwart gecoate hang- en sluitwerk, inclusief een slotje.


Prijzen

Prijs poorten is inclusief het hang&sluitwerk alsook de poort palen

Hoogte M Breedte M Prijs
1.00 1.00 € 95.00
1.20 1.00 € 100.00

Krijg een unieke offerte voor uw tuinproject

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een tuinpoort uit hazelaar? Of wilt u meer informatie over onze andere natuurhoutproducten? We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via e-mail, het contactformulier op onze website of telefonisch. Vraag nu een offerte aan voor dit type houten tuinpoort en ontdek hoe wij uw tuinvisie tot leven kunnen brengen met kwaliteitsproducten die de tand des tijds doorstaan. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar uw droomtuin!

× Vragen?