Kastanje Rasterwerk

Frans rasterwerk van kastanjehout, van de tamme kastanje...Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Exclusief transport en montage

Omschrijving

Het Frans rasterwerk, een prachtige keuze voor wie een kastanje afsluiting overweegt, wordt vervaardigd uit tam kastanjehout. Dit specifieke hout staat bekend om zijn hoge looizuurgehalte, waardoor het uitzonderlijk bestand is tegen vocht en schimmels. Daarnaast is kastanjehout van nature bitter, waardoor dieren het zullen mijden. Bij natuurhout.be uit Zele kunt u terecht om een kastanje hekwerk te kopen.

Diversiteit in uw kastanje afsluiting

Als u overweegt een kastanje hekwerk te kopen, bieden wij diverse opties aan. Ons assortiment omvat verschillende maten en afstanden tussen de latten van het kastanje hekwerk. De latjes van deze afrastering uit kastanjehout zijn, afhankelijk van de hoogte, op twee of drie plaatsen stevig gewikkeld in zwaar gegalvaniseerde ijzerdraad. Deze methode zorgt voor een sterke kastanje schutting die zich moeiteloos aanpast aan ongelijke ondergronden en naadloos opgaat in het landschap. Onze kastanje afsluiting is verkrijgbaar in zeven verschillende hoogtematen en twee verschillende latafstanden. Dit type kastanje hekwerk – ook wel schapenraster, schapenhek, of treillages uit kastanjehout genoemd – is niet alleen praktisch, maar ook esthetisch een meerwaarde voor elke tuin.

Waarom een schapenhek uit kastanjehout kopen?

Ons kastanje hekwerk is gemaakt van kastanjehout dat vrijgekomen is bij het snoeien en knotten van tamme kastanjebomen. Het voordeel van de kastanje omheining dat u bij ons kan kopen, is dat de kastanje omheining tegen verschillende weersomstandigheden kan. Ons kastanje hekwerk kan verschillende functies hebben. Zo kunnen de kastanje omheiningen dienen als schapenhek, maar ook als duurzaam tuinscherm. Dat laatste heeft als voordeel dat u geen doorkijk heeft van buitenaf en het de wind goed tegenhoudt. Verder kan u de kastanje omheiningen ook gebruiken als post & rail-hek. Dit is een hek met minimum twee horizontale planken dat geplaatst worden tussen verticale palen, zoals eiken palen. Bovendien heeft kastanje hekwerk weinig onderhoud nodig. U merkte het misschien zelf al op, maar kiezen voor kastanje omheiningen die u bij ons kan kopen, is kiezen voor heel wat voordelen in combinatie met een prachtige look. Uiteraard staat het u ook vrij om de mogelijkheden van een afsluiting uit hazelaar te bekijken.

Formaten en flexibiliteit van een kastanje hekwerk

Het Frans rasterwerk met een latafstand van 4,5/5cm wordt geleverd op rollen van 5m. Daarentegen komt het rasterwerk met een latafstand van 7,5/8cm op rollen van 10m. Dit vooral door gewicht van de rollen niet te zwaar te maken. Het rasterwerk kan makkelijk aan elkaar worden bevestigd met het extra ijzerdraad dat op het einde van de rollen zit. De ijzerdraden kunnen ook op maat bij het plaatsen worden geknipt. Hiermee is het plaatsen van een kastanje omheining wordt zo eenvoudiger en aangepast aan uw specifieke behoeften.

Het Frans rasterwerk met latafstand 4,5/5cm zit op rollen van 5m en bij een latafstand van 7,5/8cm zijn het rollen van 10m.


Prijzen Frans Rasterwerk Kastanjehout

HOOGTE M LATAFSTAND 8CM LATAFSTAND 5CM
0.50** € 76.00 – rol 10m € 49.00 – rol 5m
0.60 € 82.00 – rol 10m € 56.00 – €52.00* – rol 5m
0.90 € 96.00 – rol 10m € 68.00 €66.00* – rol 5m
1.00 € 112.00 – rol 10m € 75.00 – rol 5m
1.20 € 124.00 – rol 10m € 85.00 – €81.00* – rol 5m
1.50 € 88.00 – rol 5m € 102.00 – rol 5m
1.80 € 102.00 – rol 5m € 123.00 – rol 5m

 

*PROMOTIE

**Zolang voorraad strekt

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Geïnspireerd om uw tuin te transformeren met een duurzame en natuurlijke kastanje afsluiting? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Laat u verrassen door de veelzijdigheid en schoonheid van ons assortiment en maak uw tuindromen waar. Een schapenhek uit kastanjehout leverde al heel wat mooie realisaties op in het verleden.

× Vragen?