Vlechtschermen kopen in Vlaanderen

Vlechtschermen zijn gemaakt van smalle kastanje houten latten en worden gevlochten...Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Exclusief transport en montage.

Omschrijving

Als u vlechtschermen wilt kopen uit kastanje om op uw grond in Vlaanderen te plaatsen, dan bent u op de goede pagina beland. Natuurhout.be is een natuurhouthandel met een werk- en opslagplaats in Zele. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan houtwerk om uw tuin volledig om te toveren tot een waar paradijs. Met een kastanje vlechtscherm creëert u uw eigen rustieke oord!

 

Kwaliteitsvolle vlechtschermen kopen voor in uw tuin

De gevlochten vlechtschermen die u bij ons kunt kopen, zijn gemaakt van smalle kastanjehouten latten. Voor elke omheining uit kastanje werken wij met duurzaam hout, dus ook voor uw vlechtscherm. Elk kastanje vlechtscherm heeft een rustieke en natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn onze handgemaakte vlechtschermen onbehandeld en duurzaam vervaardigd. Verder heeft u bij ons de keuze om uw vlechtschermen te bevestigen aan palen uit kastanje of een ander materiaal. Ook de hoogte van uw kastanje vlechtscherm bepaalt u zelf. Er zijn drie verschillende hoogtes leverbaar:

  • 1.20 meter hoog
  • 1.50 meter hoog
  • 1.80 meter hoog

Deze kastanje schermen zijn ongeveer 1.60 meter breed. Bij ons bedrijf in landelijke schuttingen vindt u vast het vlechtscherm dat perfect zal staan in uw tuin, ook onze gevlochten tuinschermen uit hazelaar

Vraag een offerte aan voor uw ideale kastanje vlechtscherm

Bent u overtuigd om kastanje vlechtschermen te kopen bij onze natuurhouthandel in Zele? Vraag dan een offerte aan. Wij werken alleen maar met kwaliteitsvolle kastanje voor uw vlechtscherm. Hierdoor gaan alle vlechtschermen lang mee en zien ze er zeer rustiek uit. Naast ons aanbod aan vlechtschermen, kunt u bij ons ook tuinproducten vinden, zoals plantenbakken.

Prijzen

AFMETINGEN (M)
1.20m x 1.60m € 118,00
1.50m x 1.60m € 129,00
1.50m x 1.80m € 135,00
1.80m x 1.60m € 154,00

 

× Vragen?