Hazelaar Vlechtschermen – halve latten

Vlechtschermen zijn gemaakt van smalle hazelaar houten latten en worden gevlochten...Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Exclusief transport en montage.

Omschrijving

Kwaliteitsvolle Hazelaar vlechtschermen kopen voor uw tuin

De gevlochten vlechtschermen die u bij ons kan kopen voor uw grond in Vlaanderen, zijn gemaakt van smalle hazelaar latten. De schermen hebben een rustieke en natuurlijke uitstraling. Bovendien zijn onze handgemaakte vlechtschermen onbehandeld en duurzaam vervaardigd. Al de latten zijn vastgeschroefd op de verticale verbindingslatten. Verder heeft u bij ons de keuze om uw vlechtschermen te bevestigen aan ronde kastanje palen of aan eiken palen. Ook de hoogte van de schermen bepaalt u zelf. Er zijn twee verschillende hoogtes leverbaar:

  • 1.50 meter hoog
  • 1.80 meter hoog

Alle schermen zijn ongeveer 1.50 meter breed.

Prijzen

AFMETINGEN (M)
1.50m x 1.50m € 88,50
1.80m x 1.50m € 95,50

Vraag een offerte aan voor uw ideale vlechtschermen

Bent u overtuigd om vlechtschermen te kopen voor uw grond in Vlaanderen bij onze natuurhouthandel in Zele? Vraag dan een offerte aan. Wilt u graag wat meer informatie over onze producten en diensten? Dan kan u contact met ons opnemen via het e-mailadres info@natuurhout.be, via het gsm-nummer 04 737 409 26, via het contactformulier op onze contactpagina of via het telefoonnummer 052 55 88 58. Naast ons aanbod aan afsluitingen en poorten, kan u bij ons ook tuinproducten vinden, zoals plantenbakken en moestuinbakken.

 

× Vragen?