Kastanje afsluiting
Kastanje poort
Kastanje poort
Slide
KASTANJEHOUT RASTERWERK
Natuurlijke tuinafsluiting dat jaren meegaat en geen onderhoud vergt
Slide
KASTANJE POORTEN
Stevige en duurzame poorten met een mooie natuurlijk uitstraling
Slide
CLEFT & FIELD POORTEN
Deze authentieke poorten zijn vervaardigd van duurzaam kastanjehout
previous arrow
next arrow

Wilt u een kastanje afsluiting kopen om uw eigendom te omheinen of om te gebruiken als beschutting? Dan kan u terecht bij onze natuurhouthandel in Zele. Wij hebben een ruim assortiment aan duurzaam kastanje hekwerk en Franse poorten met een natuurlijke uitstraling die u gemakkelijk kunt kopen. Bovendien kan u bij ons ook terecht voor maatwerk. Ontdek hieronder meer over de kastanje afsluitingen en Franse poorten die u kan kopen bij onze natuurhouthandel uit Zele.

Een kastanje afsluiting of hekwerk kopen om te plaatsen in uw tuin

U zit op de goede pagina als u duurzaam kastanje hekwerk en/of Franse poorten wilt kopen. Ons kastanje hekwerk is gemaakt van kastanjehout dat vrijgekomen is bij het snoeien en knotten van tamme kastanjebomen. Het voordeel van de kastanje omheining dat u bij ons kan kopen, is dat de kastanje omheining tegen verschillende weersomstandigheden kan. Ons kastanje hekwerk kan verschillende functies hebben. Zo kunnen de kastanje omheiningen dienen als schapenhek, maar ook als tuinscherm. Dat laatste heeft als voordeel dat u geen doorkijk heeft van buitenaf en het de wind goed tegenhoudt. Verder kan u de kastanje omheiningen ook gebruiken als post & rail-hek. Dit is een hek met minimum twee horizontale planken dat geplaatst worden tussen verticale palen, zoals kastanje palen of eiken palen. Bovendien heeft kastanje hekwerk weinig onderhoud nodig. U merkte het misschien zelf al op, maar kiezen voor kastanje omheiningen en onze Franse poorten die u bij ons kan kopen, is kiezen voor heel wat voordelen in combinatie met een prachtige look.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan Franse poorten en afsluitingen

Als u meer wilt ontdekken over de kastanje afsluitingen die u bij ons kan kopen of over onze andere producten, zoals onze Franse poorten of Robinia rasterwerk, bekijk dan op uw gemak onze website. Wij geven u alvast mee dat u onze hulp ook kan inschakelen om de kastanje afsluitingen te plaatsen of te monteren. Heeft u vragen over ons assortiment? Dan kan u terecht op onze FAQ-pagina of kan u ons bereiken via de contactgegevens op de contactpagina.

× Vragen?