Veelgestelde Vragen – FAQ

Verschil tussen kastanje en hazelaar rasterwerk:

Het grote verschil tussen het kastanje en hazelaar rasterwerk is de duurzaamheid. Zonder contact met grond en aarde zou het hazelaar rasterwerk meegaan gemiddeld 8 tot 12 jaar. Bij de kastanje uitvoering is dit gemiddeld 15-25 jaar. Het hazelaar rasterwerk heeft wat scherpe punten en de latjes zijn wat rechter maar in het algemeen ogen beide soorten hetzelfde.

Levering goederen mogelijk:

Ja wij leveren door heel België en kunnen normaal snel leveren, vraag naar de voorwaarden. Kosten voor levering hangt af van de locatie, bij grotere bestellingen kunnen wij dit leveren tegen een gereduceerd tarief.

Zijn de artikelen ook zelf af te halen:

Afhalen is bij ons ook altijd mogelijk, maar wel graag even een telefoontje, mail of bericht van te voren i.v.m. leveringen en plaatsing door ons op diversen andere adressen.

Kan ik ook afrekenen bij het ophalen van de artikelen:

Ja dat kan bij artikelen, die tot de basisvoorraad behoren. Voor artikelen die besteld, of speciaal op maat vervaardigd moet worden, vragen wij na overleg een gedeelte vooraf te betalen. Bij afhalen van de artikelen kan er met Bancontact, met de Payconiq app, mobiel bankieren of contant worden betaald.

Kan ik ook artikelen op maat laten maken.

Bij heel veel artikelen die op onze website staan, is maatwerk mogelijk. Indien dit niet aangegeven is, vraag ons dan om aanvullende gegevens voor maatwerk, en wij zenden u de benodigde gegevens toe.

Kunnen jullie ook de artikelen monteren en/of plaatsen.

Wij kunnen een afspraak maken om langs te komen en dit ter plaatse te overleggen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunnen wij uw op verzoek een offerte opmaken. Voor meer vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

× Vragen?