Adolf Van Der Moerenstraat 39
9240 Zele - België
Maandag-Vrijdag
van 09.00 - 18:00
Zaterdag
van 09:00 tot 15:00
052 558858
GSM+(32) 4 73740926
info@natuurhout.be

Veelgestelde Vragen – FAQ

Verschil tussen Engels en frans rasterwerk:

Het grote verschil tussen het Engelse en Franse rasterwerk is voornamelijk de punt (franse uitvoering iets scherper) en het binden van de latten. Bij de Franse uitvoering is dit strakker en de latten zijn rechter uitgevoerd, de duurzaamheid tussen de 2 soorten is niet verschillend.

Levering goederen mogelijk:

Ja wij leveren door heel België en kunnen normaal snel leveren, vraag naar de voorwaarden. Kosten voor levering hangt af van de locatie, bij grotere bestellingen kunnen wij dit leveren tegen een gereduceerd tarief.

Zijn de artikelen ook zelf af te halen:

Afhalen is bij ons ook altijd mogelijk, maar wel graag even een telefoontje, mail of bericht van te voren i.v.m. leveringen en plaatsing door ons op diversen andere adressen.

Kan ik ook afrekenen bij het ophalen van de artikelen:

Ja dat kan bij artikelen, die tot de basisvoorraad behoren. Voor artikelen die besteld moeten worden, of speciaal op maat vervaardigd moet vaak alles (of na overleg een gedeelte) vooraf betaald zijn. Bij afhalen van de artikelen kan er contant of met de Payconiq app of via mobiel bankieren worden betaald, omdat we geen beschikking hebben over een bancontact-automaat.

Kan ik ook artikelen op maat laten maken.

Bij heel veel artikelen die op onze website staan, is maatwerk mogelijk. Indien dit niet aangegeven is, vraag ons dan om aanvullende gegevens voor maatwerk, en wij zenden u de benodigde gegevens toe.

Kunnen jullie ook de artikelen monteren en/of plaatsen.

Wij kunnen een afspraak maken om langs te komen en dit ter plaatse te overleggen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunnen wij uw op verzoek een offerte opmaken. Voor meer vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

× Vragen?