Eiken palen kopen in Vlaanderen

  • ✓ Duurzaam hekwerk
  • ✓ Natuurlijke uitstraling
  • ✓ Maatwerk mogelijk

Als u eiken palen wilt kopen voor in uw tuin in Vlaanderen, dan kan u terecht bij natuurhout.be. Onze natuurhouthandel heeft een werk- en opslagplaats in Zele. Ons bedrijf legt de focus op kastanjehout, maar u vindt bij ons ook andere houtsoorten. Bovendien hechten wij een grote waarde aan duurzaamheid. Daarom gebruiken wij bijvoorbeeld kastanjehout dat is vrijgekomen bij het snoeien en knotten van kastanjebomen. Lees hieronder meer over de eiken palen die u bij ons kan kopen voor uw tuin in Vlaanderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze productenofVraag een offerte aan

Eiken palen kopen voor uw tuin

De eiken palen die u bij ons kan kopen voor uw tuin in Vlaanderen, behoren tot duurzaamheidsklasse twee. Onze palen hebben een levensduur van 15-25 jaar. Eiken palen kan u onder andere gebruiken om tussen vlechtschermen te plaatsen, of ze worden gebruikt als poortpalen van hardhouten veldpoorten. Naast onze kwaliteitsvolle eiken palen kan u bij ons logischerwijs ook kastanje palen vinden.

Vraag uw offerte aan als u interesse heeft

Heeft u interesse in onze eiken palen? Vraag dan vandaag nog uw offerte aan. Als u nog vragen heeft over onze natuurhouthandel in Zele of u specifieke vragen heeft over onze eiken palen, dan kan u makkelijk contact met ons opnemen. Mail ons via het e-mailadres info@natuurhout.be, vul het formulier in op onze contactpagina, bel naar het telefoonnummer 052 55 88 58 of het gsm-nummer 04 737 409 26. Tenslotte geven u nog mee dat wij ook een groot aanbod aan omheiningen hebben om uw grond te omheinen.

× Vragen?