Slide
KASTANJEHOUT RASTERWERK
Natuurlijke tuinafsluiting dat jaren meegaat en geen onderhoud vergt
Slide
KASTANJE POORTEN
Stevige en duurzame poorten met een mooie natuurlijk uitstraling
Slide
CLEFT & FIELD POORTEN
Deze authentieke poorten zijn vervaardigd van duurzaam kastanjehout
previous arrow
next arrow

Kastanjehout: natuurlijk, sterk, duurzaam, veelzijdig, mooi...

Een vrijblijvende offerte aanvragen

SERVICES

FAQ

Veelgestelde Vragen

Thuislevering

Het is altijd mogelijk van thuis uit bestellingen te doen via telefoon, fax of e-mail.
Alles wordt door ons netjes klaargemaakt en indien gewenst aan huis geleverd*.

Vraag Info & leveringsvoorwaarden*

Levering goederen mogelijk:

Ja wij leveren door geheel België , en kunnen normaal snel leveren, vraag naar de voorwaarden, en in de regio Oost Vlaanderen zijn deze kosten minimaal. Verdere leveringen is ook geen probleem en bij grotere bestellingen kunnen wij dit tegen een gereduceerd tarief.

Zijn de artikelen ook zelf af te halen:

Afhalen is bij ons ook altijd mogelijk, maar wel graag even een telefoontje i.v.m. leveringen en plaatsing door ons op diversen andere adressen.

Kan ik ook afrekenen bij het ophalen van de artikelen:

Ja dat kan bij artikelen, die tot de basisvoorraad behoren. Voor artikelen die besteld moeten worden, of speciaal op maat vervaardigd moet vaak alles ( of na overleg een gedeelte) vooraf betaald zijn. Bij afhalen van de artikelen moet je dan wel contant betalen, omdat we geen beschikking hebben over een bancontact-automaat.

Kunnen jullie ook de artikelen monteren en/of plaatsen:

Wij kunnen een afspraak maken om langs te komen, en dit ter plaatse te overleggen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunnen wij uw op verzoek een offerte opmaken Voor meer vragen kunt u ons altijd bellen/mailen.

Verschil tussen Engels en frans rasterwerk:

Het grote verschil tussen engels en frans rasterwerk is voornamelijk de punt(franse uitvoering scherper) en het binden van de latten. Bij de franse uitvoering is dit strakker en de latten zijn rechter uitgevoerd, de duurzaamheid tussen de 2 soorten is niet verschillend.

Kan ik ook artikelen op maat laten maken:

Bij heel veel artikelen die op onze website staan, is maatwerk al standaard mogelijk. Indien dit niet aangegeven is, vraag ons dan om aanvullende gegevens voor maatwerk, en wij zenden U de benodigde gegevens toe.

Wilt u een kastanje afsluiting kopen om uw eigendom te omheinen of om te gebruiken als beschutting? Dan kan u terecht bij onze natuurhouthandel in Zele. Wij hebben een ruim assortiment aan duurzaam hekwerk met een natuurlijke uitstraling. Bovendien kan u bij ons ook terecht voor maatwerk. Ontdek hieronder meer over de kastanje afsluitingen die u kan kopen bij onze natuurhouthandel uit Zele.

Een kastanje afsluiting kopen om te plaatsen in uw tuin

U zit op de goede pagina als u een duurzaam kastanje hekwerk wilt kopen. Ons kastanje hekwerk is gemaakt van kastanjehout dat vrijgekomen is bij het snoeien en knotten van tamme kastanjebomen. Het voordeel van het kastanje hekwerk dat u bij ons kan kopen, is dat door onder andere de hardheid en duurzaamheid van het hout, de kastanje omheining tegen verschillende weersomstandigheden kan. Onze kastanje omheiningen kunnen verschillende functies hebben. Zo kunnen de kastanje omheiningen dienen als schapenhek of als tuinscherm. Dat laatste heeft als voordeel dat u geen doorkijk heeft van buitenaf en het de wind tegenhoudt. Verder kan u de kastanje omheiningen ook gebruiken als post & rail hek. Dit is een hek met minimum twee horizontale planken die geplaatst worden tussen verticale palen, zoals kastanje palen of eiken palen. Bovendien heeft kastanje hekwerk weinig onderhoud nodig. U merkte het misschien zelf al op, maar kiezen voor kastanje omheiningen die u bij ons kan kopen, is kiezen voor heel wat voordelen.

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Als u meer wilt ontdekken over de kastanje afsluitingen die u bij ons kan kopen of over onze andere producten, zoals onze Franse poorten en andere tuinproducten, bekijk dan op uw gemak onze website. Wij geven u alvast mee dat u onze hulp ook kan inschakelen om de  kastanje afsluitingen te plaatsen of te monteren. Heeft u vragen over ons assortiment? Dan kan u terecht op onze FAQ-pagina of kan u ons bereiken via de contactgegevens op de contactpagina. 

× Vragen?