Plantenbakken kopen

  • Duurzaam hekwerk
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maatwerk mogelijk
  • Levensduur van 15 tot 25 jaar

Zou u graag plantenbakken kopen om uw tuin op een mooie manier af te werken? Dat kan bij natuurhout.be. U vindt onze natuurhouthandel in Zele. Bij ons kan u terecht voor duurzaam hekwerk en tuinproducten gemaakt in voornamelijk hazelaarhout, maar ook eikenhout en kastanjehout behoren tot ons assortiment. Ontdek hieronder meer over de plantenbakken die u bij ons kan kopen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze productenofVraag een offerte aan

Kwaliteitsvolle plantenbakken kopen om uw tuin mee af te werken

Als u een bloembak of plantenbakken wilt kopen voor uw tuin in Vlaanderen, dan is het belangrijk dat deze tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Onze natuurhouthandel in Zele legt de focus op onder andere duurzaam hazelaarhout. Dat wil zeggen dat ook uw bloembak, die u wilt kopen voor uw tuin in Vlaanderen, gemaakt is van hazelaarhout. Indien u dus beslist om een bloembak of andere plantenbakken te kopen bij ons, bent u zeker dat deze bestand zijn tegen het gure klimaat in Vlaanderen. Tenslotte geven wij nog mee dat u bij ons niet alleen terechtkan om plantenbakken te kopen, maar ook moestuinbakken kan u bij ons vinden.

Contacteer ons bij interesse

Als u één van onze plantenbakken wilt kopen of u nog vragen heeft over een bloembak voor uw tuin in Vlaanderen, neem dan contact op met ons. Wij zijn makkelijk bereikbaar via het e-mailadres info@natuurhout.be, via het gsm-nummer 04 737 409 26, via het contactformulier of via het telefoonnummer 052 55 88 58. Bekijk zeker ook eens ons aanbod aan kastanje afsluitingen en andere omheiningen om uw grond op een natuurlijke manier te omheinen.

× Vragen?